futópólós

“Fuss a PCOS ellen” jótékonysági futás

A (jelenleg szünetelő) “Fuss a PCOS ellen” mozgalom célja, hogy együttes erővel, egységes megjelenéssel lépjünk fel és hirdessük: a PCOS életmódváltással, ezen belül rendszeres mozgással leküzdhető. Erre kiváló alkalmat nyújtottak az évente több alkalommal megrendezésre került jótékonysági futások, sportesemények.

Az első jótékonysági futásunkat 2012 szeptemberében indítottuk el a Budapesti SPAR maraton keretében, ahol 60 résztvevő futott az alapítvány színeiben hirdetve a gyógyulás lehetőségét. Másodjára 2013 áprilisában futottunk kollektíven a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson és Félmaratonon, mintegy félszázan, majd 2013 októberében a SPAR-on hasonló létszámban vettünk részt. Az erről készült képeket és a beszámolókat megnézheted itt és itt. A jótékony futásunk 2014-ben sem maradt abba: jelen voltunk az  áprilisi 29.Telekom Vivicittán és a májusi Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán, októberben pedig a 29. Budapest Spar Maratonon is. Természetesen a 2015-ös, 30. Telekom Vivicittát sem hagytuk ki.

Edzéstervek

Monspart Sarolta különféle edzésterveket állított össze a számunkra, amelyeket itt olvashatsz el.

A “Fuss a PCOS ellen” mozgalom tevékenysége jelenleg szünetel, pólórendelésre azonban a következő közös programig is lehetőséged van.

Pólórendelés

Az egységes megjelenéshez az alapítványi futócsapat futói egyenpólóban jelennek meg. Pamutpólót S-XXL méretekben. Rendelni itt tudsz.

Árak:

  • pamutpóló 2.500 Ft

Egyéb információkérés pólórendeléssel kapcsolatban: pcos.dvd@gmail.com

Newsletter Powered By : XYZScripts.com