Webes története (folytatás)

…Előzmények ITT.

Megint jelentkezem :) December végén voltam N. dokinál és képzeld, rögtön kiszúrta a pajzsmirigy alulműködést, így másnap már el is kezdtem szedni az 50 mikrogrammos Letroxot. Olyan nagy kő esett le a szívemről, hogy tényleg érti a dolgát, és ahogy beszélgettünk ő mindent úgy mondott, magyarázott ahogy “tanultuk” tőletek és ahogy honlapotokon le van írva.

Mértem a hőmet, és talán volt késői (28. nap körüli) peteérésem, ezt a hőből láttuk, bár nem emelkedett meg nagyon, de az emelkedés utáni 14. nap körül a progi mellett is elindult a barnázás, úgyhogy szerintem volt peteérés, de nem tökéletes.

Január 25-én kezdtem új ciklust, és úgy voltam vele, hogy egy életem-egy halálom megpróbálom a clostit. Valahogy éreztem, hogy minden klappol. A metet 3×1000-esével szedtem (úgy látszik nekem tényleg kell ilyen sok), és fogytam összesen 10kg-t a diétával (65 kg lettem a 178 centimhez) és úgy éreztem hogy a lelkem is rendben van. Szóval elkezdtem szedni a clostit, középidőben (késői peteérő révén 14. napon) pedig tüszőt néztünk. És képzeld csodák csodájára 3 tüszőcském lett. (itt jegyezném meg, hogy lehet hogy a 2×1 closti sok volt, elég lett volna az 1×1).
A 18. napon ovitrelle-el repesztettünk 21, 18, 16 mm-es tüszőcskéket. Repesztés után 2 nappal kezdtem el szedni a progit. És csodák csodájára a hőm az egekbe ugrott (persze nem csak a progitól :), úgy ahogy a nagy könyvben meg van írva :) Hihetetlen volt. Éreztem is a tüszőrepedést, szurkált rendesen mindkét petefészkem. Ilyet még sosem éreztem azelőtt.

Aztán végül 2 negatív tesztet pisiltem. Persze letörtem rendesen, mint a bili füle… És átfutott az agyamon, hogy elég gáz, hogy még 3 tüszőből sem sikerült teherbe esnem :).
Majd 15. dpo-n este, iszonyat szédülés és kicsi hányinger tört rám, pont úgy, mint amit a tüszőrepi után az ovitrelle hcg tartalma okozott. És ez picit gyanús lett. Másnap reggel a 16. dpo-n megpróbáltam még egy tesztelést.

Milyen érdekes, hogy ilyenkor az ember milyen nyugodt, és az esélytelenek nyugalmával csináltam végig a tesztelést. Gyorsan eltelt számomra az a néhány perc amíg várni kellett az eredményre. Végül csodák csodájára láttam egy haloványka második csíkocskát a teszten. Hihetetlen volt J Szaladtam a páromhoz, hogy megnézze ő is látja-e. Hát ő is látta J Utána naponta teszteltem, és a második csík kb. kétnaponta erősödött. Lehet hogy a csoda megint megtörténik? Először kb. a 6. hétben voltunk dokinál, és az 1mm-es pöttyünknek már dobogott a szíve, hatalmas boldogság volt. A baba mellett volt még 3 embrió nélküli petezsák, tehát lehet hogy ők is megtermékenyültek, csak a természet elrendezte a dolgokat. A 9. heti uh-n, a babánk már 22mm-es volt, és mozgott keze-lába, nagyon édes volt :) A petezsákok mellette rendben felszívódtak.

Jelenleg a 21. hétben vagyok, és van egy izgő-mozgó KISLÁNY a pocakomban, akit már most nagyon szeret az egész család, többek között az 5 és fél éves nővérkéje ;)
Szóval úgy tűnik, megint megfogant egy metforminos baba :) Nóri, ez a ti sikeretek is, nemcsak a miénk :)

N. doki szerencsére egész terhesség alatt szedeti a metet, úgyhogy én is szeretném. Most úgy tűnik hogy a diéta mellett a cukrom is rendben van, és a súlyom sem „szállt el”, ez jó lenne ha így is maradna.

Ezúton is köszönök mindent, és üzenem minden PCOS sorstársamnak, hogy higgyenek önmagukban és a hármas kezelésben, mert ez az alapja mindennek.

Ui.: Az adóm 1%-ára idén is számíthat az alapítvány ;)
2012. június 20.

Newsletter Powered By : XYZScripts.com