Gabica története

2003. novemberében határoztuk el, hogy jöhet a baba, ekkor hagytam abba a gyógyszert. Gondoltam, tisztulok pár hónapot, és utána mehet élesben a dolog. Sajnos semmi sem úgy lett, ahogy elterveztem. Mikor abbahagytam a gyógyszert, 40-80 napig terjedő ciklusaim lettek. Vártam pár hónapot, mielőtt felkerestem a dokit, gondoltam, ez csak a gyógyszer utóhatása. Mivel magától nem rendeződött a dolog, mégis elmentem, és ekkor derült ki a PCOS, UH alapján. Elküldött 3. napi vérvételre, ott az LH/FSH arány is igazolták a gyanút, és mindenféle cukros vizsgálat nélkül felírta a merckformint. Hozzá kell tennem, hogy nem egy szószátyár a dokim, nem is mondott erről semmit. Mikor kiváltottam a bogyót, majd elájultam, hisz a betegtájékoztatóban egyértelműen ott állt, hogy cukorbetegek gyógyszere ez. Gondoltam is magamban, hogy vagy a doki hülye, vagy a gyógyszertáros olvasta félre a receptet.

Aztán nekiestem az Internetnek, és rájöttem, hogy a dokim nem hülye, sőt, összetehetem a kezem, hogy hozzá járok, hiszen olvastam, hogy Magyarországon még nagyon kevés nőgyógyász ismeri ezt a kezelési módot, legtöbben műtétet javasolnak, vagy ami még rosszabb, closty-t.

Szóval 2005. nyarán kezdtem el szedni a bogyót. Hál istennek semmi bajom nem volt tőle, pedig hallom, hogy sokan rosszul vannak tőle először. Eltelt pár hónap, semmi. Bár ez nem igaz… a mensim rögtön beállt 28-32 naposra, aminek nagyon örültem. A semmit úgy értem, hogy baba téren semmi. Doki mondta, hogy esetleg egy átjárhatóságit még csinálhatunk, meg apának kiskatona vizsgálatot. Én szerencsére átjárható voltam, apánál volt egy kis gond, de gyógyszert kapott rá. Ez volt 2006. májusában. És novemberben lettem terhes. Ennyi kellett valószínűleg ahhoz, hogy apa katonái harcra készek legyenek! Már azt fontolgattuk, hogy idén megyünk inszemre, így év vége felé már nem is nagyon foglalkoztunk a témával. És láss csodát, pont akkor jött össze, december 2-án teszteltem pozitívat!

Jelenleg 12 hetes terhes vagyok, 5,5 cm-es a babám, és nagyon boldogok vagyunk!!!

Newsletter Powered By : XYZScripts.com